miercuri, 29 septembrie 2010

Cupa

    Tragerea la sorți pentru optimile Cupei, după Guestbook/ucluj.ro, ar putea să ne pună față în față din nou cu echipa de pe deal. Tot ce-i posibil, după cum s-au aranjat urnele. Noi să nu uitam faptul că ar fi cazul să întoarcem acel 3-3, la ultimul joc cu ei în Cupă. Haide ”U”!

Video: 2008_ucluj.tv ”U”-cEilalți 3-3 click pe categoria Fotbal, pagina 19 :)

UPDATE1:  ”U”-FC Brașov. E ok și așa. Va trebui să venim cu o revanșă frumoasă. Un 3-1.

marți, 28 septembrie 2010

La Craiova

     O deplasare la Craiova n-a mai fost din 19 octombrie 2007. Sper că nu mă înșel. Dacă bine s-a întipărit data pe fotografiile din colecția mea, așa este. Am fost câțiva pe arenA din Bănie dar nu suficient de mulți. Și a fost 1-1 cu gol Savu.


Era altul contextul. Totuși nu era kriză.. În fine. Acum, după efervescența de vinerea trecută trebuie că vom fi mult mai mulți. Haide ”U”! Iată câteva fotografii din arhivă.
București-Pitești, ploaie
 Pe A1 cu ”viteză”
 Nocturna din Bănie
 În țarc
 Hai ”U”!
 Temerari
 Luptă ”U”!
 S-a terminat 1-1


sâmbătă, 25 septembrie 2010

Ai fost acolo?

    Nici nu se putea o vreme mai bună pentru acest ”U”-cefere, într-un 24 septembrie ca o vară. Că s-a încheiat 1-1 se știe bine. Nici măcar Goooool-ul prelungit al crainicului Sheriff n-a putut să mai aducă încă un gol de partea noastră pentru un 2-1 care era mai corect relativ la prestațiile echipelor din teren. Nici măcar fotografiile focusate la maxim de Antonescu, cu un super zoom de germany, nu i-au putut vitaliza pe ai noștri pentru un al doilea gol. Nici macar foarfeca lui Lemnaru n-a înduplecat balonul spre locul bine știut. Nici măcar capul lui Niculescu n-a vrut să ștampileze mingea cu 2-1.


Un egal pentru care cealaltă echipă a clujului a gâfâit enorm. Imagini și clipuri video de la Alba urmează mai jos.
Superb
From Germany...
Haide ”U”!
1-1
Video


joi, 9 septembrie 2010

Acasă vs Deplasare

De fapt când jucăm noi acasă? Atunci când va fi finalizat stadionul? Nu. Părerea mea este că jucăm ca și acasă atunci când o galerie de cincisute de sUflete e alături de echipă. E acasă la Alba? Da și nu. Depinde de suporteri. Iată, din arhiva personală, o deplasare de neuitat, muncind din greu în liga secundă (2007).
Vă amintiți? Vâlcea. 28 aprilie 2007.

”Peluza” în care am fost găzduiți de vâlceni

Video: Aprilie 2007, Haide ”U”!

luni, 6 septembrie 2010

Tineret-speranțele noastre (juniori)

Am jucat și un amical de 9-0 cu juniorii în portocaliu, și așteptăm, unii cu biletele deja cumpărate (25 lei tribuna I, 15 lei tribuna a II-a) pentru jocul din etapa a șaptea cu Bistrița, să revedem pe ”U” la lucru. Cu toate că ar părea că avem o echipă ”bătrână”, unii cârcotași scoțând iar expresia aceea ”pensionari ai diviziei A”!!, facem câteva adunări și o împărțire! Și ne dă: ani_25,75. Cam aceasta ar fi media de vârstă a lotului nostru. Experiența unora plus tinerețea altora, plus o majoritate de jucători încadrată undeva la 27 ani, va da ceea ce se numește performanță. Haide ”U”!

vineri, 3 septembrie 2010

Florescu și Cociș

De ce Florescu și Cociș? Tocmai ce era să o încasăm (noi România) cu 2-1 de la Albania. S-a terminat egal 1-1, la debut de nouă campanie de calificare pentru Polonia/Ukraina...
Printre titulari i-am putut vedea pe Cociș și Florescu. Din păcate n-au adus plusvaloare naționalei, n-au rupt gura târgului, iar aceasta, echipa noastră n-a juact fotbal, n-a avut nici noroc, iar cine păcălește fotbalul e lovit puternic. Ceva mai mult fotbal am văzut la tineret, 3-0 victorie cu Rusia.
În acest timp campionatul fiind oprit, ”U” joacă amicale, a fost 2-1 cu Sănătatea, urmează jocul de mâine cu juniorii republicani A. Haide ”U”!

miercuri, 1 septembrie 2010

Luptă "U", luptă "U", vrem Victoria!

Spuneam acest îndemn, eu și mulți alții, cam de la sfârșitul anilor 70, începutul anilor 80. Au fost rezultate mari și mici de atunci. Cine nu își amintește acel ”U”-Steaua 3-1? ori ”U”-Sportul 0-1?... Spiritul ”U” a rămas același. Cel puțin pentru suporterii adevarați. Ce am văzut vineri în ”groapă” este de povestit nepoților peste încă treizeci de ani!! 3-4 Dinamo-”U”!!
Haide ”U”!

Galeria. Brava.
Tabela. Frumoasa tabelă minunată.
Luna.
Apără Matache!!
Apărare beton!!