marți, 30 noiembrie 2010

Cu toţi şi cu toate în Ghencea!

     Urmează meciul de luni din bulevardul Ghencea. Locul e numai bun pentru performanţă (pentru noi bineînţeles), aka surpriză. Dar de ce surpriză? Acum când oricine bate uşor pe Steaua chiar în Ghencea, de ce nu am face-o şi noi? E prima etapă a returului iar până la Crăciun vom mai juca şi cu Braşovul (cumva a treia oară în toamna asta? :))), aşa că e cazul ca Badea să se pună pe adunat hiperpuncte!! Fotbalul se mai joacă şi pe puncte, deci hai să continuăm a marca goluri, cât mai multe (vezi meciul de FOTBAL de aseară cu patru goluri...);
     Dacă ne întoarcem în istorie şi răscolim arhiva...vom mai găsi un joc cu patru goluri. Primite chiar de noi! 14 aprilie 2008. Stadionul Steaua. Ne pregăteam de matineu, afară ploua nemilos, am luat doo goluri în minutele 91 şi 92, am avut, ca de obicei, galerie (vezi poze şi clip).
     Au jucat: Merlier - Rădoi (min. 78 Baiano), Izepon, da Silva, Dancia - Silvăşan, Correia (min. 63 Bundea), Boudarene, Coman - Goga, Băd (min. 58 Jovanovici)... Nu mai amintim cine au fost marcatorii lor şi nici cum s-au dat golurile, unele mai (in)corecte decât altele... 4-0.
     Cu noua înfăţişare şi noul antrenor să sperăm la un reviriment. Joc bun, victorie şi Haide "U"!
14 aprilie 2008 Avem ca la orice meci galerie!
Videoklip: "U" se apără bine, dar şi atacă!
De remarcat că aici nu joacă cu Dinamo!!!

luni, 29 noiembrie 2010

Mourinho!

     Nici Mourinho însuşi n-ar putea demonstra într-un singur meci că e chiar el Mourinho. Dar cel "de Cluj"? Una peste alta, cu antrenor nou-nouţ, cu promisiuni de mentalitate re-încarcată, cu promisiuni de genul, "vom da totul pe teren", deşi îmi miroase a limbaj de lemn, deci, una peste alta luarăm un punct mureşenilor! "U" -- FCM TgMureş 1-1. Nu-i aşa? Cu un nou "vinclu" semnat de Claudiu Niculescu, adevărată măiestrie (ce ne-am fi făcut fără el?). Să dăm timp antrenorului să se aşeze, aşa ar fi fair-play. Să facă tot ceea pentru ce este plătit şi, de altfel, de aşteptat din partea unui antrenor să facă. Că doar n-o să antrenăm noi. După ce îi pregăteşte pe băieţi, să studieze şi adversarii, că aşa-i modern şi cinstit să faci. La conferinta de presă Badea a comunicat foarte româneşte că nu l-a surprins deloc FCM-ul. Ok. A mai spus că suferim la organizare. Păi să-i organizeze cineva pe fotbaliştii ăştia! Nu? Mai rămân 17 etape, cu tot atâtea puncte câştigate Badea şi-ar îndeplini obiectivul pentru ediţia 2010-2011 a ligii. Rămâne de văzut dacă se va acumula plusvaloare prin angajarea lui. Haide "U"! Să ne vedem sănătoşi pe Ghencea.


vineri, 19 noiembrie 2010

Gliuleştina

     19 noiembrie, Bucureşti, sub podul Grant, pe :-) pod, pe teatrul Giuleşti, pe liste, în afara listelor... Şi în fine la marele meci mare, fără galerii. Trebuia să mă întâlnesc cu cineva aici, să dau doo beri. Hai noroc! Haide "U"!

N-a fost să fie nici joc nici rezultat. Ai noştri sunt cam flămânzi... Văzându-l pe Răzvan Lucescu mai, mai că m-am gândit că îi urmăreşte pe unii pentru primul meci al naţionalei din 2011 !!

Poze
Răzvan a venit cu maşină de Braşov

 Giuleştina
 Pe teatru!
 Galeria lor călare pe teatru!


joi, 18 noiembrie 2010

La Multi Ani! ucluj.ro

     Citii blogul d-lui Blag, cu ajutorul linkului provăiduit de Antonescu pe noul ucluj.ro. Noul site pe care Gelu ni-l livrează frumos dar nu şi încheiat, final, gata, dospit. Orice mic designer (web) vede că mai e de lucru la site. Nu e gata. Deci domnilor, d-le Blag, nu te simţi obligat, numai prin prisma fondului acumulat în timp de şapte ani, să lauzi minunăţia de site, ca o moştenire, o laudă de formă. Fodul e baza, ceea ce e sublim, însă hai să nu mai lăudăm forma pentru că mai e de lucru!! Dacă devenim numai laudativi, ajungem (dracu') ca pe vremea lu' ceaşcă, aka zilele noastre, în care se laudă unii pe altzii numai cei cu ipocrizie (putere!). Numai bine, Numai "U". Veniţi mâine în Giuleşti!!!

miercuri, 10 noiembrie 2010

Duminică cu soare în deplasare la Sport"U"l

     S-au petrecut atâtea în ultimele zile încât nici n-a fost chip să postez ceea ce a fost la Sportul Studenţesc duminica ce a trecut. Slavă ţie studenţie! Pentru mine atât a rămas de povestit din tentativa de meci ce a avut loc în Regie. Slavă numai galeriei, nu şi jucătorilor, ori ex-antrenorului. Cu excepţia celor trei intraţi pe parcurs, Piţ, Buhuş, Acosta, ceilalţi au fost apatici. Piţ, e adevarat, a alergat, dar degeaba, Buhuş a arătat că ştie şmecheriile unui fundaş dreapta, Acosta s-a zbătut neştiind care din cele două posturi încredinţate să le acopere!! Deci, cum spuneam, slavă galeriei frăţeşti! Atât.

Clip video din Regie


Imagini






 


luni, 8 noiembrie 2010

Simbol"U"l...

     La supărare, domnul Walter Florian cred că ne confundă! Pe mine m-a şocat scurtul şi intempestivul interviu acordat citynews.ro. Nu se poate aşa ceva. Nu se poate ca din cauza câtorva oameni (dacă îi putem numi aşa) care nici măcar nu sunt clujeni, să acuze un întreg oraş. Nu poate spune aşa ceva, nu poate generaliza, cuvântul clujenilor nu este zero, aşa cum crede domnia sa nervos (de fapt poate comanda nervi, din moment ce pe banii sai comandă). Vina pe acele veşnice datorii istorice, pe acele chichiţe legislative şi jefuitoare pe spinarea clubului nu poate fi aruncată, chiar din neglijenţă în exprimare, pe capetele clujenilor, ori mai mult, pe spatele tuturor ardelenilor.
     În altă ordine de idei. Walter a plătit multe datorii recente, foarte frumos, datorii pe cantonamente, cazări ale jucătorilor, datorii cu diferiţi impresari şi altele. Obiectul deciziei Tribunalului Comercial îl reprezintă datoriile vechi. Acolo e buba! Ok, poate face recurs, însă nici măcar 400.000 de suporteri cu buletin emis în judeţul Cluj, şi ieşiţi in stradă ca-n optzecişinouă nu vom putea rezolva problema asta. Fii istetz dom-le Walter, nu plânge, luptă, aşa cum luptă (suporterii) pentru Simbolul "U" ... şi fă-i pe acuzatori ca pe dâmboviţa.