duminică, 25 martie 2012

Chiajna!

      Meci de vara pe 16 grade într-o seară de martie, pe terenul din Chiajna, la cinci kilometri de cora lujerului. Discuţiile “U”iste înaintea jocului erau purtate cam mult pe tema cupelor europene. Mulţi încă mai cred că vom avea tot  şase echipe ca în ediţia trecută, şi că noi ne batem pentru locul şase cu oţelul. Nu este chiar aşa. De fapt vom intra la vară în europa cu cinci echipe, câştigătoarea cupei în Q4-Europa League, locul patru în Q2-Europa League, locul trei în Q3-Europa League, locul doi în NCQ3-Champions League, locul întâi în CHQ3-Champions League.
Prin urmare trebuie să ne batem la locul patru (sau cinci). Există şi un dar...eu nu cred că e cazul să exagerăm posibilităţile şi capacitatea noastra de a fi constant buni pe parcursul mai multor etape, pentru a lega victorii suficiente şi a aduna puncte spre a urca acolo spre podium. Bine ar fi să mă înşel cu raţionamentul meu pentru următoarele opt etape!!
Lume bună de la Cluj, distanţa mare ţinându-i însă pe mulţi altii pe digi, cei de la gesepe fiind slabi rău. Chiar şi aşa încurajările s-au simţit şi auzit toată seara. Bravo! 22 de temerari în peluza 1 a stadionului comunal, cu alb-negru în suflet. Nu ştim cine a fost la tribuna zero/unu. Pană la urmă a fost un 0-0. Punct. Mergem mai departe.

duminică, 4 martie 2012

"U", Martie, Mărţişor şi Giuleşti

      Dacă analizaţi bine cuvintele din titlu veţi fi de acord că postarea aceasta are loc ca urmare a faptului că ieri, 3 martie 2012, "U" a jucat în chiar mireasma proaspătă a mărţişorului, în deplasare la Rapid. Şi spre deosebire de campionatul trecut au fost prezenţi la locul faptei chiar şi suporterii! Una din fetele din galeria noastră a primit din partea mea un mărţişor U norocos. Nici nu contează scorul care s-a scris pe tabela giuleşteană, omorâtă minute în şir de pixeli ciudaţi şi hăckuiţi. Pentru că e ca şi cum am fi câştigat. Cel puţin eu, le acord circumstanţe atenuante baieţilor, cu toate că mi-au produs suferinţă maximă acolo în anticul stadion cu şine. Şi, totodată, nu mă voi feri a rămâne fără voce pentru culorile noastre, alb-negru.