Pagini

duminică, 25 martie 2012

Chiajna!

      Meci de vara pe 16 grade într-o seară de martie, pe terenul din Chiajna, la cinci kilometri de cora lujerului. Discuţiile “U”iste înaintea jocului erau purtate cam mult pe tema cupelor europene. Mulţi încă mai cred că vom avea tot  şase echipe ca în ediţia trecută, şi că noi ne batem pentru locul şase cu oţelul. Nu este chiar aşa. De fapt vom intra la vară în europa cu cinci echipe, câştigătoarea cupei în Q4-Europa League, locul patru în Q2-Europa League, locul trei în Q3-Europa League, locul doi în NCQ3-Champions League, locul întâi în CHQ3-Champions League.
Prin urmare trebuie să ne batem la locul patru (sau cinci). Există şi un dar...eu nu cred că e cazul să exagerăm posibilităţile şi capacitatea noastra de a fi constant buni pe parcursul mai multor etape, pentru a lega victorii suficiente şi a aduna puncte spre a urca acolo spre podium. Bine ar fi să mă înşel cu raţionamentul meu pentru următoarele opt etape!!
Lume bună de la Cluj, distanţa mare ţinându-i însă pe mulţi altii pe digi, cei de la gesepe fiind slabi rău. Chiar şi aşa încurajările s-au simţit şi auzit toată seara. Bravo! 22 de temerari în peluza 1 a stadionului comunal, cu alb-negru în suflet. Nu ştim cine a fost la tribuna zero/unu. Pană la urmă a fost un 0-0. Punct. Mergem mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu