duminică, 23 noiembrie 2014

La Giurgiu pe stadion de ligă europeană

Acolo, la Giurgiu, pe stadionul unei echipe care a făcut jocuri mari anul acesta cu francezii de la Lyon şi cu Steaua, am jucat sâmbătă 22 noiembrie 2014 o partidă mai mult decât interesantă. Cum s-a scris acest 1-1 găsim cel mai bine aici. Că putea fi 2-1 pentru noi se poate discuta mult, ajungându-se iar la povestea cu dacă şi parcă.
Acolo, la Giurgiu, în trecut ba vedeai postere cu suporteri, ba vedeai un şantier ce încerca să modernizeze micul stadion. Totodată am mai văzut acolo un gazon de clasa întâi. În ultimele două deplasări, anii trecuţi, am primit din partea lor tot atâtea locuri diferite cuvenite oaspeţilor (ediţia 2012-2013 la dreapta tribunei a II-a; ediţia 2013-2014 la dreapta tribunei I).
Acolo, la Giurgiu, sâmbătă, am sosit la câteva minute după orele 15, curios şi pentru faptul de a vedea cum arată şi cum e organizarea ştiind că e acum stadion acreditat pentru ligă europeană. Am găsit aceeaşi chicinetă unde se vând biletele, transformarea mare fiind laptopul vânzătorului, cu schema locurilor şi imprimanta. N-avea însă idee unde se repartizează oaspeţii, iar după ce am luat-o metodic şi i-am împrospătat memoria a concluzionat că nu se dau bilete pentru sectoarele (două) oaspeţilor, ..nu e setat softul! Pentru că nu s-au cerut bilete de către club!! Cu experienţa câtorva deplasări neorganizate din timp am ajuns la 15.30punct acolo unde trebuie, să primesc salutul echipei, iar apoi în prea închisul ţarc pentru a cânta două ore. Numai U!