sâmbătă, 28 mai 2011

Invers

      A căzut vacanţa peste ligă, studenţii vor reveni însă, conform site-ului oficial, pe data de 12 iunie. Cu bucuria şi încrederea începerii unui nou sezon, cu ambiţii şi obiective mult mai mari, vom aştepta primele etape probabil să se joace tot la Mediaş. E un loc foarte bun pentru (parcă nesfârşita) bejenie. Mulţumim cu M MARE MEDIAŞ!
      De ce "invers" în titlul de azi? Poate ca un rezultat venit din genul de atitudine critică, ori din acel "gică-contr-ism". Mulţi afirmă că totul e pe invers în ţara noastră. Preţuri europene, salarii româ(mici)neşti. Taxe mari de drum (greu), autostrăzi aproape invizibile. Fotbal pe pâine autohtonă, rezultate în lume ioc!
      Aş începe astfel un fel de retrospectivă a ediţiei 2010-2011 a ligii, însă pe invers. Să zicem de la etapa 34-a spre prima. De la coadă la cap! Astăzi etapa 1, sâmbătă 21 mai 2011. O etapă în care debutăm cu o victorie în deplasare la cealaltă nou promovată: ASA Tg.Mureş! Un 2-0 la Mureş, un meci fără aportul transferului nostru de aur Claudiu Niculescu dar cu un gol semnat Păcurar, o confirmare fericită, plus o reuşită a lui Machado. Au prins o zi bună pentru "U": 1-Florin Matache (C), 3-Gaston Mendy, 23-Rareş Cucui (68' Bogdan Buhuş), 6-Octavian Abrudan, 18-Bogdan Unguruşan, 7-Roberto Delgado, 10-Alexandru Păcurar, 24-Habib Balde, 20-Sebastian Cojocnean, 17-Andrei Voican (78' Vasile Gheorghe), 11-Gabriel Machado (85' Daniel Munteanu). De reţinut startul ca din puşcă al Sportului care ocupă fotoliul de lider al ligii lui mitikă. Bravo studenţi! Tot de remarcat ar fi faptul că dacă din cele 306 de meciuri ale ligii 90 s-au încheiat la egalitate, tocmai în această primă etapă n-a fost văzut niciun egal!! De asemenea de ştiut că toate jocurile au avut loc la aceeaşi ora: 17:00. Spre a nu putea fi vorba de înţelegeri/cooperative încă de la început :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu