marți, 30 noiembrie 2010

Cu toţi şi cu toate în Ghencea!

     Urmează meciul de luni din bulevardul Ghencea. Locul e numai bun pentru performanţă (pentru noi bineînţeles), aka surpriză. Dar de ce surpriză? Acum când oricine bate uşor pe Steaua chiar în Ghencea, de ce nu am face-o şi noi? E prima etapă a returului iar până la Crăciun vom mai juca şi cu Braşovul (cumva a treia oară în toamna asta? :))), aşa că e cazul ca Badea să se pună pe adunat hiperpuncte!! Fotbalul se mai joacă şi pe puncte, deci hai să continuăm a marca goluri, cât mai multe (vezi meciul de FOTBAL de aseară cu patru goluri...);
     Dacă ne întoarcem în istorie şi răscolim arhiva...vom mai găsi un joc cu patru goluri. Primite chiar de noi! 14 aprilie 2008. Stadionul Steaua. Ne pregăteam de matineu, afară ploua nemilos, am luat doo goluri în minutele 91 şi 92, am avut, ca de obicei, galerie (vezi poze şi clip).
     Au jucat: Merlier - Rădoi (min. 78 Baiano), Izepon, da Silva, Dancia - Silvăşan, Correia (min. 63 Bundea), Boudarene, Coman - Goga, Băd (min. 58 Jovanovici)... Nu mai amintim cine au fost marcatorii lor şi nici cum s-au dat golurile, unele mai (in)corecte decât altele... 4-0.
     Cu noua înfăţişare şi noul antrenor să sperăm la un reviriment. Joc bun, victorie şi Haide "U"!
14 aprilie 2008 Avem ca la orice meci galerie!
Videoklip: "U" se apără bine, dar şi atacă!
De remarcat că aici nu joacă cu Dinamo!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu