joi, 2 decembrie 2010

Pe gheaţă, pe uscat şi pe zăpadă!

     Nu-mi aduc aminte un meci al nostru care să fi fost jucat complet pe gheaţă. În schimb, parcă adversarii noştri de luni (de Niculaşh, 6 decembrie, stadion Steaua, 20.30) au jucat undeva prin Poccia (oare în anii 80?) un joc de cupe europene pe o gheaţă de alunecai cu viteze de formula 1!! Mai umbla şi o legendă pe atunci, cum că bucureştenii au schimbat ghetele cu tenişi, luîndu-le astfel faţa ruşilor şi obţinând calificarea.
     Să sperăm că gheaţa ce s-a pus zilele astea în kapitală, toţi ţurţurii din copaci, de pe instalaţia de nocturnă, se vor fi spulberat la ora începerii meciului, aşa încât "fotbaliştii" să nu fie nevoiţi să încalţe patine şi să-şi cumpere umbrele.
     Cum de asemenea sper ca Badea să fie extrem de ambiţios, să pregătească foarte bine şi "pe poartă" jocul nostru, şi mai sper să nu aibă în limbajul său elaborat, lăudat şi universitar/academic cuvintele "autobuz/autobază". Să ne vedem sănătoşi!
       EDIT1 luni 6 dec. 2010, 14.00: Pare că vremea ţine cu noi, nu va ploua, nu va ninge, nici gheaţă nu va fi, iar temperatura la ora jocului se va situa undeva pe la 4-5 grade celsius! Indiferent ce a spus (sau n-a spus din cauza celui numit Ioan ITZ Oaia) aseară în pseudo-emisiunea gsp, Badea va juca pentru acest ultim meci din 2010 LA VICTORIE. Păcurar îşi va aduce aminte de ultima lui reuşită pe ghencea şi va repeta isprava, de data asta în poarta lui ApărăTĂTĂRUŞANU!!

Un comentariu: