duminică, 27 februarie 2011

2011

Bun regăsit în 2011!
Nici nu se putea mai bine, după lunga pauză, dar şi cu dorul de meciuri oficiale, ca acum, pe sfârşit de făurar, să avem în fine joc la Alba! Duminică fiind astăzi, mare mi-a fost mirarea să găsesc dis-de-dimineaţă încurajarea crainicului de pe Cetate pe celular/sms: Haide "U"!!
Ce a fost în meciurile de pregătire, sincer vorbind, mie unul nu mi-a plăcut. Cu toate încercările, forţările, indulgenţele, nu jucăm! Asta e, noi nu jucăm. Jocul vine peste noi. De aceea mi se pare hilar să ducem discuţia (din nou) la ce bune achiziţii am făcut în iarnă şi la cupele europene! Nimic nu se face dintr-odată. Întâi să ne aşezăm noi un stil de joc, să prindă contur o echipă, şi apoi să ne gândim la mari performanţe. E adevărat, ne presează finalizarea (oare?) stadionului municipal, deci mulţi sunt de părere că trebuie muncit pe brânci pentru o participare europeană chiar în primul an de la inaugurare... Dar asta nu înseamnă să devenim indulgenţi cu "studenţii" şi să le dăm note mai mari decât merită. Nu-i aşa? Dacă jocul suferă nu putem să spunem (vezi specialitatea casei administraţiei actuale în ultima perioadă:) că jucăm foarte bine. Sub nicio formă!
Braşovul ne-a bătut în toamnă cum a vrut. Sunt tare curios cum vor aborda "meciul de deplasare" astăzi. Stau şi ei pe douăzeci de puncte ca şi noi.
Să sperăm într-un joc bun care să aducă meritat după o oră şi jumătate de lupte, victoria şi urcuşul la cota 23!
Android"U" susţine Universitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu