duminică, 1 mai 2011

Niculescu şi Păcurar!

      Au plecat la drum astăzi din postura de rezerve. Au mestecat calmi ne-jocul colegilor, fără a se enerva, au făcut calcule, mai ales Claudiu, matematice, curate, pentru unghiurile pe care trebuie să le traseze mingile şutate înspre poarta Astrei din Ploieşti în repriza a doua.
      De mult n-am mai văzut un astfel de gol! Oare există un suporter care să fi visat ori să fi propovăduit această minune semnată de Niculescu în minutul 72 pentru a egala 1-1? Dar golul de 2-1 al lui Păcurar?
      Astfel, această vajnică echipă care va reprezenta cel de-al doilea oraş din provincie cu două echipe în ligă (a se citi că Astra, chiar şi cu 38 puncte este salvată de la retrogradare, de asemenea a se citi şi că *** probabil nu va cădea şi că Petrolul va promova), a devenit cea de a patra grupare căreia i-am luat 6 puncte din şase!
      Felicitări Niculescu şi Păcurar. Bravo Păcurar, de mult aşteptam acest şut. De foarte mult timp. Niculescu, ai afirmat că mai joci numai un sezon. Eu zic că se poate mai mult. Două sezoane!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu